About

Over mij

Mijn naam is Parbha Vermeer, 32 jaar en woonachtig in Haarlem. Ik ben Mindfulness trainer en psycholoog.

Hoe ik werk? Vanuit respect, versterken van jouw eigen autonomie en oog voor wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Het creëren van rust en vertrouwen is voor mij als psycholoog een belangrijk doel. Ik wil men laten ervaren wat stilte en rust met hen kunnen doen en daarnaast ook aandacht te hebben van wat er nu gaande is. Ieder mens is anders, ieder pad is anders, daarom vind ik het belangrijk dat ieder zichzelf kan zijn zonder oordeel.

Mijn missie

Mijn missie is simpel: mensen ondersteunen en handvatten geven om te groeien.

Wij mensen doelen hebben nodig, de stip op de horizon waardoor wij in beweging blijven en wij onszelf kunnen blijven ontwikkelen als mens. Groei in je relaties, in je werk maar ook in jezelf zodat je geluk ervaart in het leven. Juist dat laatste stukje, groei in jezelf, staat een dezer dagen nogal onder druk, door alles wat er van ons verwacht wordt. Ook de informatie die via verschillende kanalen ons bereiken, kunnen rust en geluk in de weg staan.

Wij mensen hebben de neiging om fijne momenten vast te houden en onprettige moment ver van ons af te duwen. Ook deze onprettige momenten kunnen waardevol en leerzaam zijn. Sterker nog, het kan ons leren om niet opnieuw in bepaalde valkuilen te stappen. Het leert ons ook deze automatische patroneren te herkennen.

Als je meer aandacht voor je leven hebt, zal je als mens groeien en beter zal leren om te gaan met de onprettige gebeurtenissen die je vanzelfsprekend in jouw leven zult tegenkomen.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.