Coaching

De coaching sessie is bedoeld voor mensen die tegen bepaalde blokkades in hun leven aan lopen. Dit kan te maken hebben met dingen uit het verleden, ervaringen op de werkvloer of in rationele sfeer. 

Waarom een coach?

Veek van wat. wij doen wordt grotendeels bepaald door onbewuste processen. Overtuigingen, herinneringen en gedachtes bepalen grotendeels jouw gedrag. Vaak denken wij dat we bewust oordelen, vergelijken of kiezen maar dit gedrag wordt grotendeels gestuurd door ons onderbewuste deel. Je loopt bijvoorbeeld van iets weg, sluit je af, praat ergens overheen of wordt boos of gefrustreerd. Dit kunnen allerlei onbewuste reacties zien, zonder dat je het zelf door hebt waarom je zo reageerd. 

Onbewust gedrag is niet verkeerd, dit maakt dat wij een automatische piloot hebben. Hierdoor kunnen wij dingen ondernemen en hoeven wij niet altijd na te denken over wat wij doen. Dit is handig, maar je kan op een punt in je leven komen dat dit je niet meer helpt. Het kan dan helpen om samen met een professional aan de slag te gaan en in te zoomen op jouw onbewuste processen. 

Hoe ziet een sessie eruit?

Binnen de coaching gesprekken gaan wij opzoek naar jou onbewuste niet helpende patronen. Wij gaan opzoek waarom jij de dingen doet die je doet. Zijn ze nog behulpzaam? Of is dit het oude aangeleerde gedrag wat je toch eigenlijk niet meer dient? Binnen deze gesprekken staat vertrouwen en acceptatie centraal.

Ik vind het belangrijk dat jij kan zij wie je bent, zonder oordeel. Doormiddel van gesprekken, oefeningen en huiswerk opdrachten gaan wij opzoek naar de verdieping in jezelf, om zo die dingen los te laten wat je niet meer dient.

Waarom coaching?

Waarom is coaching dan zo belangrijk? Coaching kan je echt helpen om jou beperkende patronen in te laten zien en je beter in je vel te laten zitten.

]

Biedt andere perspectieven op persoonlijke uitdagingen

]

Helpt bij het ontwikkelen om meer besluitvaardig te worden

]

Laat je onbewuste patronen inzien

]

Duidelijkheid te krijgen over wie je bent en wilt zijn

]

Helpt om vertrouwen te krijgen in jou leven

]

Jou volledige potentie te benutten

]

Het ontvangen van constructieve feedback en een heldere blik

]

Emoties en gedrag onder de loep te nemen en blijvend te veranderen

]

Zorgt voor focus op de dingen die echt belangrijk voor je zijn

Kosten

De kosten tussen een coachings sessie en een mindfulness traject verschillen van elkaar. Sommige kosten worden ook vergoed door de zorgverzekering. Lees meer op de pagina kosten.

No nonsens coaching praktijk in Haarlem. Ik help jou verder.

Contact

info@dekrachtvangroei.nl
Telefoon: 0646607300