Work With Me

Coaching

Waarom een coach?

Veel van wat wij doen wordt grotendeels bepaalde door onbewuste processen. Overtuigingen, herinneringen en gedachtes bepalen grotendeels jouw gedrag. Vaak denken wij dat we bewust oordelen, vergelijken of kiezen maar wordt een groot gedeelte van dit gedrag nog door ons onderbewuste deel gestuurd. Je loopt bijvoorbeeld van iets weg, je sluit je af, je praat eroverheen of wordt boos of gefrustreerd. Dit kunnen allerlei onbewuste reacties zijn, zonder dat je het zelf door hebt waarom je zo reageert.

Onbewust gedrag is niet verkeerd, dit maakt dat wij een automatische piloot hebben. Hierdoor kunnen wij dingen ondernemen en hoeven wij niet altijd na te denken over wat wij doen. Dit is handig, maar je kan op een punt in je leven komen dat dit niet meer helpt. Hierdoor kunnen er klachten ontstaan, zowel mentaal als fysiek. Het kan dan helpen om samen met een professional aan de slag te gaan, om in te zoomen op jouw onbewuste processen.

Hoe ziet een sessie eruit?

Binnen de coaching gesprekken gaan wij opzoek naar jou onbewuste niet helpende patronen. Wij gaan opzoek waarom jij de dingen doet die je doet? Zijn ze nog behulpzaam? Of is dit het oude aangeleerde gedrag wat je toch eigenlijk niet meer dient? Binnen deze gesprekken staat vertrouwen en acceptatie centraal. Ik vind het belangrijk dat jij kan zij wie je bent, zonder oordeel. Doormiddel van gesprekken, oefeningen en huiswerk opdrachten gaan wij opzoek naar de verdieping in jezelf, om zo opzoek te gaan wat je niet meer dient.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.