Wie is Parbha?

De meest voorkomende eerste vraag die aan mij wordt gesteld is vaak: waar komt jou naam vandaan en heeft deze een betekenis?

Om hier alvast een antwoord op te geven: mijn naam komt uit het hindoeisme, waar ik geen specifieke binding mee heb. Het betekent: wijsheid en glanzend.

Naast mijn werk als maatschappelijk werker in Amsterdam, vind ik persoonlijke groei erg belangrijk. Daarom ben ik in opleiding tot Gezondheidspsycholoog aan de Universiteit, zodat ik meer verdieping kan bieden binnen mijn werk.

Mijn missie is dat ik de mede mens op een laagdrempelige manier, handvatten, hulp en ondersteuning wil bieden waardoor zij innerlijke groei kunnen realiseren en zij beter om kunnen gaan met de moeilijkheden die op hen pad komen. Samen op zoek naar je eigen kracht en kwaliteiten.

Parbha als trainer

Als mens en ook als trainer sta ik voor openheid, gelijkheid en het laten zien van je eigen kwetsbaarheid. Wij mensen zijn gemaakt om met elkaar samen te zijn, en juist in tijden dat het moeilijk is je er voor elkaar kan zijn. In de huidige tijd is je kwetsbaar opstellen veel lastiger. Iedereen heeft wel een mening en als je even niet oppast staat deze breed uit op internet.

En juist daarom denk ik; gooi dat masker af, laat zien dat we allemaal mens zijn en soms even tegen een muur aan lopen. Wees kwetsbaar door het te zeggen!

Vanuit daar geef ik met alle plezier de training. Een vertrouwde plek waar de deelnemers hun innerlijke krachten en kwetsbaarheden kunnen onderzoeken.

Mindfulness in praktijk

De mooie, maar ook minder mooie momenten in mijn leven hebben mij geleerd dat elk moment een cadeautje kan zijn om van te leren. Dat elke tegenslag en elk ‘falen’ de kans biedt om te groeien als mens (ook al wordt dit vaak pas achteraf duidelijk).

Ik heb de transformatie mogen ervaren wat Mindfulness beoefening voor mij heeft gebracht en nog steeds brengt. Ik ga regelmatig op retraite zodat ik mijn eigen Mindfulness beoefening blijf exploreren.