Groepstraining | MBSR volwassenen

De groepstraining is geschikt voor iedere volwassene, jong of oud, snel of langzaam. Iedereen kan ervan profiteren. De groepstraining duurt 9 weken, inclusief een stilte bijeenkomst.

Tijdens de 9 weken is de groep compleet, er zal niemand bij aansluiten zodat je samen (maar toch ook individueel) een proces kan aangaan. Mocht er behoefte zijn aan individueel contact met de trainer tijdens de bijeenkomsten dan is hier zeker ruimte voor en tijd voor

  • Ik vind het belangrijk dat er oog is voor iedere deelnemer. Daarom hou ik de trainingsgroep klein!

Trainen van aandacht

Je traint jezelf om meer met je aandacht in het moment te zijn. Door te leren je aandacht te sturen, kun jij je beter concentreren en kun jij je beter ontspannen. Je zit minder in je hoofd, en hebt meer aandacht voor het moment. Je wordt meer zelfbewust en kunt leren patronen te doorbreken.

Het lijkt simpel, je aandacht trainen. Hier is toch moed voor nodig. Je gaat leren dingen anders te doen dan hoe je geconditioneerd bent. Het is dan ook heel logisch dat je hobbels tegen komt.

Milde houding en acceptatie

In de training is er aandacht voor het ontwikkelen van een mildere houding naar jezelf en naar anderen.

Binnen de training komt het deel van acceptatie aan bod; de bereidheid om de dingen te zien en ervaren zoals ze zijn. Niet wegduwen, of er tegen vechten.

Verwerven van inzicht

Ik ken niemand die een Mindfulness training heeft gevolgt en geen waardevolle inzichten is tegen gekomen.

Inzicht is niet iets nieuws wat we creëren door te denken of te analyseren. Inzicht wordt gecreëerd door bewustzijn. Volledig aanwezig zijn met jouw aandacht in het moment. We worden wakker uit het afwezig- zijn. Het voel als; ‘Ahh dat is het’ of ‘Ahh opeens zie ik het’.

Wat is jouw investering?

Jouw investering voor een  Mindfulness training is €420. Ik ben Mindfulness trainer categorie 1, wat maakt dat veel zorgverzekeraars een deel van de training vergoeden mits jij aanvullend verzekerd bent.

Het bedrag is inclusief een telefonisch voorgesprek, audio bestanden om thuis te oefenen en het werkboek.

Ben je geïnteresseerd? Ben je benieuwd wanneer er een nieuwe Mindfulness training start in Haarlem? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!