Individuele Mindfulness training

door erkende trainer

Voordelen van individuele Mindfulness

De meeste deelnemers volgen een Mindfulness training in groepsverband. Dit heeft een aantal voordelen. In een groep leer je van elkaar, en is het fijn de ervaringen van de andere deelnemers te horen en te ervaren dat ze niet de enige zijn die worstelen met zichzelf. Daarnaast stimuleren en motiveren de groepsleden elkaar. En ook niet onbelangrijk; een training in groepsverband is een stuk goedkoper.

Toch is elk individu anders en kun jij er ook voor kiezen om een individuele Mindfulness training te volgen.

Ook dit heeft weer z’n eigen voordelen. Er is meer ruimte voor jou proces, als trainer kan ik beter aansluiten bij jou leer proces en de bijeenkomsten zijn zo te plannen dat het past in jou agenda.

Voorgesprek

Voor iedere training geldt dat het succes hem voor het grootste deel afhangt of er een klik is tussen cursist en trainer.

Voorafgaand is er daarom altijd een kennismaking gesprek, waar het aanbod en jou wensen besproken worden.

Vanuit daar zal de beslissing gemaakt worden of er vertrouwen en motivatie van beide kanten is om het traject in te gaan.

Het programma

Een individuele training heeft dezelfde opbouw als een groepstraining. Deze bestaan uit 9 sessies inclusief een stilte dag. In plaats van 2,5 uur binnen de groepstraining zal de individuele sessie 1,5 uur duren.

Ik begeleid de oefening, en er is genoeg ruimte om de ervaringen vanuit het dagelijks leven te bespreken.

Elke week is er een nieuw thema die aan bod komt.

Kosten

De kosten voor een individuele Mindfulness training van 9 weken van 1,5 uur (stilte dag is 2,5). Bedraagt € 720,-.

Dit is inclusief het werkboek, de audio bestanden en het huiswerk.

Wil jij je niet direct vast leggen? Dan is er een mogelijkheid om een losse afspraak te maken van 1,5 uur, waardoor je kennis kan maken met Mindfulness. De kosten hiervan zijn; € 80 per 1,5 uur.

Wil je hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact op!